Ξανθή

Η καλλιτέχνης του mysamothraki.com. Επισήμως η φωτογράφος μας (Tommy), την οποία ωστόσο έχουμε επιφορτίσει και με την σχεδόν καθημερινή ανταπόκριση από τη Σαμοθράκη οπότε εκτελεί και χρέη blogger και κειμενογράφου. Αποθανατίζει με τον φακό της κάθε γωνιά του νησιού όλες τις εποχές και μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις της και τις φωτογραφίες της από τα υπέροχα μέρη που μπορεί κανείς να απολαύσει.

Σπύρος

Πατέρας. Σύζυγος. Δύτης. Και για τις ανάγκες του mysamothraki.com οδηγός και ξεναγός μας! Μας ξεναγεί σε μοναδικές τοποθεσίες που γνωρίζει από παιδί καθότι γέννημα-θρέμα Σαμοθρακίτης και καμιά φορά πειραματίζεται με την ασπρομαύρη φωτογραφία αποτυπώνοντας την ομορφιά της Σαμοθράκης σε όλους τους τόνους του γκρίζου.

Πελαγία

Η δημιουργός. Κάπου το μακρινό 2005 κατέληξε ότι ο τόπος που μεγάλωσε ήταν παράδεισος και πώς θα έπρεπε να μοιραστεί αυτή την συνειδητοποίηση και με άλλους. Έκτοτε φτιάχνει, συντηρεί, αλλάζει, σχεδιάζει και ανασχεδιάζει το mysamothraki.com χωρίς να είναι σχεδόν ποτέ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα καθώς πιστεύει ότι η μαγεία της Σαμοθράκης δεν αποδίδεται ικανοποιητικά σε καμία οθόνη…

Κατερίνα

Η Αθηναία. Ανακάλυψε την Σαμοθράκη πριν μια δεκαετία και μέχρι στιγμής με όποιο μέρος του κόσμου και αν την συγκρίνει, την βρίσκει αξεπέραστη. Τα καλοκαίρια μας πρήζει να την πάμε στους Κήπους και τους χειμώνες ονειρεύεται τις ταβέρνες στον Προφήτη Ηλία. Ενδιάμεσα φροντίζει για τον επικοινωνιακό σχεδιασμό του mysamothraki.com και μας δίνει ιδέες για το design του.