ΕΝΑ SITE ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ
ΑΠΟ ΝΤΟΠΙΟΥΣ & ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ!

Σχετικά με το mysamothraki.com


Το mysamothraki.com δημιουργήθηκε και λειτουργεί επί σχεδόν 10 χρόνια, κυρίως για να μοιραζόμαστε τις εικόνες μας, τις σκέψεις μας και το πάθος μας για την ομορφιά της Σαμοθράκης. Μέσα σε αυτή την δεκαετία το site μας έχει αλλάξει πολλές μορφές όσον αφορά το ύφος, το στυλ και τον εμπλουτισμό του περιεχομένου όμως πάντα παραμένει ένας σύγχρονος online τόπος διαμοιρασμού οπτικοποιημένων στιγμών της Σαμοθράκης, όπως τις ζούμε, τις νιώθουμε και τις αντιλαμβανόμαστε σε προσωπικό επίπεδο.

Πέρα από την προσωπική μας έκφραση ωστόσο, το mysamothraki.com εξυπηρετεί τον δυνητικό επισκέπτη του νησιού, που ψάχνει πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό για την οργάνωση του επικείμενου ταξιδιού του. Ως εκ τούτου, στο πέρασμα αυτών των ετών, έχουμε δεχτεί χιλιάδες επισκέψεις και δεκάδες ερωτήματα που αφορούσαν τον τρόπο πρόσβασης, τα αξιοθέατα, τις παραλίες καθώς και τις επιλογές σε διαμονή, διατροφή και διασκέδαση.

Γι’αυτό το λόγο λοιπόν μέσα στα μελλοντικά μας πλάνα είναι να μετατρέψουμε το mysamothraki.com σε ένα πολυγλωσσικό site που θα μπορεί να εξυπηρετεί πληροφοριακά κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη, ο οποίος θα έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στις επιμέρους ενότητες του site που περιλαμβάνουν τον τουριστικό οδηγό και τα φωτογραφικά αφιερώματα στις διάφορες περιοχές της Σαμοθράκης. Το υλικό μας λοιπόν, ανανεώνεται και θα συνεχίσει να ανανεώνεται με ταχείς ρυθμούς!

Σχετικά με εμάς...


Η ομάδα μας πλέον αποτελείται από τους εξής:  Υπεύθυνη για τον σχεδιασμό του site, την κειμενογραφία, το οπτικό περιεχόμενο και την διάδραση με το κοινό είναι η Πελαγία (alpiega), για την καθημερινή φωτογράφιση και την συνεχή παροχή φωτογραφικού υλικού υπεύθυνοι είναι ο Σπύρος και η Ξανθή (tommy) και για την διαφήμιση & την επικοινωνιακό σχεδιασμό υπεύθυνη είναι η Κατερίνα.

Κάποιοι από εμάς αποτελούν γέννημα-θρέμμα του νησιού, κάποιοι ταξίδεψαν πρώτη φορά στην Σαμοθράκη πριν σαράντα χρόνια και έμειναν εκεί ως μόνιμοι πια κάτοικοι, κάποιοι μεγάλωσαν κι έζησαν εκεί από παιδιά κι άλλοι την πρωτογνώρισαν την τελευταία δεκαετία κι έκτοτε την επισκέπτονται πιστά κάθε χρόνο. Σε κάθε περίπτωση όλοι ανήκουμε στους μια ζωή ερωτευμένους και μαγεμένους με την Σαμοθράκη.

Όπως έχει ξαναειπωθεί, τη Σαμοθράκη είτε θα την αγαπήσεις από την πρώτη στιγμή, είτε θα τη μισήσεις. Από την πρώτη στιγμή. Έτσι συμβαίνει άλλωστε με τους τόπους που ξυπνάνε μεγάλα πάθη. Έπειτα έχεις μόνο δύο επιλογές: Να παραμείνεις ερωτευμένος μαζί της για μια ζωή, ή να ακούς το όνομα της και να φεύγεις μακριά.

Για εμάς, έρωτας είναι να αντικρίζεις το περίγραμμα της Σαμοθράκης καθώς πετάς από πάνω της, και να τρέμει όλο το κορμί σου. Να θες να απλώσεις τα χέρια για να αγγίξεις τις χαράδρες, τις πλαγιές και τους γκρεμούς. Να λαχταράει η καρδιά σου να αφεθεί πάνω απ’ τα δάση. Έρωτας είναι να ξέρεις ότι ένα κομμάτι σου ανήκει ολοκληρωτικά σε αυτό τον τόπο, στο Νησί των Μεγάλων Θεών…

Αν έχετε απορίες για την Σαμοθράκη ή θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας από το νησί μπορείτε να μας βρείτε στο facebook και στο instagram.Για θέματα διαφημιστικής προβολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας info@mysamothraki.com.

Προσοχή: Το περιεχόμενο του site (κείμενα και φωτογραφίες) είναι κατοχυρωμένο και ανήκει αποκλειστικά στο mysamothraki.com και στους αντίστοιχους δημιουργούς. Εάν επιθυμείτε να μοιραστείτε για προσωπική χρήση το υλικό μας, μπορείτε να το κάνετε ελεύθερα με προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link (mysamothraki.com). Για οποιαδήποτε ωστόσο άλλη χρήση (φυλλάδια / εταιρικά ή εμπορικά sites / βιντεοκλιπ / αφιερώματα / τουριστικούς οδηγούς κτλ παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας).